Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sista tidiga morgonpromenaden i sommarparadiset


Droppar av hallon

Jag känner motståndet
men också viljan
Allt skimrar som grågrönt
vill inte lämna
inte idag

Jag känner längtan
men också närheten
Solen stiger bortom fjället
vill vara på väg
redan igår

Jag känner tomheten
mellan två tider
Dröjer mig sakta kvar
vilar sinnligt i
droppar av hallon




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-07 09:26



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Att vilja gå och stanna i samma andetag, det är något att vara lycklig över. Att vilja se framåt medan man kan minnas det som är svårt att lämna. En fin betraktelse.
2011-08-07

  Michaela Dutius
Så skickligt du formar tveksamheten inför sensommarens ljuvhet som obönhörligt för oss in i hösten
2011-08-07

  aol
underbart känner jag din känsla
2011-08-07

  anits VIP
Vackert och känslosamt.
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson