Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOTTGÖRA


Har man ställt till det för sig...
Gottgör!

Råkat i onåd inför...
Gottgör!

Fått en älskad vred...
bör gottgör.

Kraschat en plan...
Gottrör!

Skjutit en fasan...
tillred den fan!

Poetat ett fult ord...
Gottgjord!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 637 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-08 11:46



Bookmark and Share


  Connie
Precis i min smak ;)
2014-05-27

  Måna N. Berger
*skrattar* Den var bra! Och av en fasan kan man verkligen gott göra.
2011-08-10

  stenen/ Yv Ericsson
haha. maniska tankar.
och visst gillar jag Ola Magnell:)
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar