Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med anledning av nyss fattade beslut i ett sydamerikanskt parlament


nu ler hon

nu ler hon
Gaia
nu säger hon

- Äntligen!

Äntligen bryr de sig om mig
bryr sig om mitt sargade skinn
äntligen blir jag erkänd och kan få röst

och som jag väntat!

människorna skall kanske ändå fatta
att jag Moder Jord
att jag Gaia
också räknas bland de levande

tack till detta kloka folk i Ecuador
tack för att ni såg också mig och gav mig värdig ställning

och nu framgent
kom det ihåg!
är det samarbete som gäller
för jag orkar inte längre vända andra kinden till




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-08 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP