Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dåligt balanssinne

 

kanske är det inte

luta kinden i tilltro mot

framtiden jag ska öva på

 

den kan som allt rasa

 

jag behöver nog mest

kunna stå rakt igen

av mig själv men

 

det är så långt borta nu

att jag behöver

hjälp att lära mig och

 

det finns lite sommar kvar

tid att kontemplara

medan handen får stryka

oljad pensel över

 

uttorkade utemöbler




Fri vers av molly crayons
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-08 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons