Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utøyas ros

 

Varför tog du
min ros?

~~*~~

Du bröt av
mitt
unga skott

~~*~~

Min framtid
förvandlad
till 
tårar

~~*~~

Men ett hav av rosor
och tårar
i
regnbågsskimmer

~~*~~

är droppar
som holkar ur
stenen

~~*~~

som blir till lera
av
kärlekstårar

~~*~~

Ditt vilsna hat
sådde
ett ogräsfrö

~~*~~

som
med evig kärlek
bekämpas

~~*~~

Ty
nya rosor 
växer
mot himlen igen
på 
kärlekens ö

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 447 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-08 21:32



Bookmark and Share


  Zelogath
Mycket vackert
Ger otroligt bra skildring av den smärta
Och de frågor jag tror många lever med idag
Fint, hedrande
Det du skrev
Den förtjänar verkligen sin plats bland de Uppmärksammade
Applåder!
2011-08-13

    Birgersdotter VIP
underbart vacker och berör mig mycket..vilken vacker bild som pricken på i
2011-08-13

    ej medlem längre
"Ditt vilsna hat
sådde
ett ogräsfrö"

Tack för de orden!
2011-08-13

    AA VIP
Vackert och berörande. Mycket tänkvärd.
2011-08-13

  Valdemar Anders
Den här gillar jag.. verkligen! Bra!
2011-08-13

  Ninananonia VIP
Berörande... mycket...
2011-08-12

    ej medlem längre
Djup sorg som dock övergår till framtidshopp. Tack.
2011-08-08

    AA VIP
Mycket vacker och talande text. Bra.
2011-08-08

    ej medlem längre
Man ska inte ta någons ros om det inte känns bra !
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga