Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rensa hjärnan #3

Ordens makt är otrolig.

Jag skulle kunna skriva på en miljon olika sätt.

"Jag överlevde",
visst får det mig att låta som en hjältinna?
Som om jag sprang in i ett brinnande hus, räddade en unge och kom ut och sa -Nä det var inget!

Men om jag sen använder de orden som passar bättre;

"Jag skulle varit död",
då ser man sanningen.

Jag hade över 52 självbedrägerin på handleden.

Men jag är stolt, jag använder "Jag överlevde" för det var det jag gjorde.
Jag kämpade hårt och skötte mig fint.

Jag lever ett liv i det jag vill kalla lycka,
men de få missfärgningar som är kvar från förr,
de stärker mig,
får mig att minnas vad jag har genomstått.

Jag kämpade, jag kämpar än, men nu vet jag att jag kan vinna !




Fri vers av Caiisa
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-08 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caiisa