Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara något ihopslängt på en minut. Inget att bry sig om igentligen.


Rensa hjärnan 11#

Jag vet att ni hatar mig

När jag ser er gå

Vandrar ifrån mig

Nästan springer

Allt för att smita

För att gå sin väg

Så långt ifrån mig som går

Att jag skulle växa upp och bli så hemsk

Det visste jag aldrig

Och jag vet det inte än

Vad är det som jagar alla härifrån?

Förvirrad i natten så försöker jag förstå

Varför flickan så djupt inom mig fortfarande leker med bladen

När hon nu är så kär

Sen minns hon att kär inte längre betyder

Att du kan vara lycklig

Hela tiden

Jag kämpar och sliter

Är snäll och behagar

-Även fast jag ofta klagar-

Men jag ser er vända er och gå

Så snabbt härifrån

Är jag så hemsk?

Måste ni fly?

Jag är inte så stark som jag verkar

Jag är svag och vek

Rentuav klen

Och jag är livrädd för ensamheten

Som jag nu lämnas själv i

Även fast jag är omgiven av folk

Men vad spelar det för roll

När dom inte längre ser mig

?


Släkt och familj

Vän efter vän

Jag älskar er så

Så jag antar att jag låter er gå.


Jag ska fly från denna by

En vacker dag

Och jag får hoppas

Att det är till ert behag.



Varför är jag så svag?




Fri vers av Caiisa
Läst 241 gånger
Publicerad 2012-12-26 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caiisa