Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfall

Du dricker dr pepper och röker bort sorgerna du skär ner i din handled
Det kanske inte blöder på det sättet som du alltid önskat
För att du är för svag

Men vem vet
Hur lång tid det tar innan du är stark nog
Att låta dina handleder bli ett vattenfall av röd ångest

Du har slutat gråta
För skalet är påväg ut igen

Du går ut varje dag klädd i dina bästa rustningar
Byggda av smycken och upp-o-ner vända kors

Du döljer den eko som skriker inuti dig
Med lite extra mascara och rött läpstift
För du orkar inte längre
Visa hur svag du har varit

Men ändå önskar du
Att folk skulle se

Att flickan bakom det orangea håret
Snart inte orkar leva längre

Eller vid närmare eftertanke
Har hon nog aldrig orkat det




Fri vers av Caiisa
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-08 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caiisa