Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 år

Jag skriver slutet på vår biografi

Snitt för snitt

På min handled

Och önskar

Att slutet hade kommit

Med ett mjukare blad.




Fri vers av Caiisa
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-18 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vassa ord
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Caiisa