Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandsaft

I denna mörka natt slog mig tanken;


Han är precis som blandsaft

PRECIS som blandsaft




Något du älskar varesig det är

Kallt

Eller

Varmt



Något du aldrig tackar nej till

Något man alltid vill ha



Varesig man är

Sugen på det

Eller

Inte



Kan både vare

Stark

Eller

Svag



Något du kan ha till en middag

Eller en trevlig picknick


Något som du aldrig tröttnar på

Hur många år det än har gått

Eller kommer gå



Han är precis som blandsaft,

Som koncentrerad lycka.




Fri vers av Caiisa
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-28 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caiisa