Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett svar, till alla dessa pilar.

Steg för steg

Dom tar aldrig slut

Att bli älskad

Att bli hatad

Att bli förådd

Att förälska sig igen

Bli förådd åter igen

Att bli krossad till grunden

Att skära upp hanlederna

Igen

Igen

Och åter igen

Att bli galen

Falla för kniv och sprit

Förälska sig åter en gång

Bli krossad

Hata tills blodet blir svart

Faller för kniv och svält

Lögner

Lögner

Mer lögner

Byta livsstil

Supa

Skära

Svälta

Kasta sig från tak

Falla förälskad

Förälskad åter igen

Som alltid

Bli kär

Bestämma det största valet i sitt liv

"Jag ska inte längre vandra mellan olika trappor"

Vara dödskär

Byta livsstil

Äta

Kämpa

Börja om

Lägga ner kniven

Falla

Förådd

Kämpa

Förvirrad

Ständigt kär

Ständigt virrades

På trappsteg

Efter

Trappsteg


Det här är mitt liv syster,
syster min som jag lät glida ifrån mig,
för att jag var rädd

För att jag var svag


Kärleken jag kämpar i har aldrig varit något att förundras, beundras, av

Kärleken vi har till dig sitter djupt

Tyvärr djupare än att det kommer ut till ytan i tillräckligt skick.


Syster min, mörkret pulserar i allt för mångas ådror i höstmörkret.

Men vi älskar dig, du vackra.

Och jag kommer förundras dig förevigt, för att du enda sen starten betedde dig mer än mänskligt.

Du räddade mitt liv.

Utan dig hade jag inte varit här.

Jag hade legat på sjukhus,

Åter igen.


För det jag många gånger aldrig sa,

var att jag väntade på tåget.


På fel sätt.

På helt fel sätt.


När du räddade mig, med stöd och värme.

Men ssch, det är bara för dig att veta, men det är uppenbart att du förstår.


Dikter blir våra maskinskrivna brev, som två systrar från förr, som ständigt brevväxlar i lyrik för att veta varandras dystra historik.

Te amo, my love.

Mea culpa, my love.




Fri vers av Caiisa
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-20 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caiisa