Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kall sanning


Fruset hjärta

Välkommen till mitt vinterparadis
mitt hjärta har precis frusit till is
Det var jag och inte du
jag bestämde mig bara
just i detta nu

Så bjud upp min frostiga själ
till en helt galen dans
det skulle hjälpa så mycket
om du bara fanns

Du skulle få mitt hjärta att tina
Hålla mina händer i dina
Säga kärleksorden som jag vill höra
viska dom långsamt i mitt öra

Så vem är du som är så speciell
kan du födas nu i kväll
Kom bjud upp och ta över
det är vad mitt svårmod behöver

Att älska sitt lidande är en gåta
Det är sig själv man bör förlåta
Jag vill inte remma genom isen igen
Det räcker så bra
Det är riktig kärlek som jag vill ha

Jag är så nära att hitta mig själv på estrada
Men så fort jag närmar mig sanningen
Springer den rädda i väg för att vinterbada
Kyla ner alla uppvärmda känslor jag har
Tills det bara finns ett fruset hjärta kvar

Så hjälp mig upp ur vaken
Nu har jag blottat mitt inre
och känner mig naken




Fri vers av Spirit
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-01-05 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit