Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtidigheten

 

samtidigheten
var viktig förr om åren
förflutet passé

idag spretar tiden
mot tidlösheten

nu famnar jag
förra seklets vinyl men
också ny teknik




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-09 13:50



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
evighet i korthet
2011-08-09

    Birgersdotter VIP
tiden spretar...underbara ord!!! sant.
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP