Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då gryningen bländade natten


 

Jag slumrar fortfarande oroligt
då solens första strålar
bleker mörkret till morgonrodnad.

Fåglarnas kvitter väcker mig
då gryningen bländar natten
till en ny dag av möjligheter.

 




Fri vers av Anna H
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-01-05 08:32



Bookmark and Share


  Dilsewat
åhh gryningsdikter, i love them!!!
vackert vackert!!!
2006-01-08

    Annette E
En sådan vacker väckardikt!
Jag känner solen...
2006-01-05

    ej medlem längre
Jag insuper peositörstig dina rader, vilande och vackra...
2006-01-05

  Per Rydberg
Jag upplever en välbekant morgonstämning i dikten. Jag tycker särskilt om de två sista raderna. Det finns en avvaktande hoppfullhet där. "gryningen bländar natten" - härlig bild!
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H