Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRÄP


Detta var namnet på en välgjord
skoltidning en gång på sjuttiotalet.
Kom endast ut i två exemplar.

Det är ock en styggelse när man
finner det i skogens famn.

På strandpromenaden i Vadstena stad
jag såg det på gräsmattan fast
tunnorna stod där på rad i givakt
och skramlade mest ty dom var
så gott som tomma.

Nog är det väl konstigt att vi ej
vill ha'et fast vi är så bra på
att producera't?




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 209 gånger
Publicerad 2011-08-10 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar