Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningsfullt

När du tappat viljan att leva

och därmed slutat tro på en mening

kommer jag

bistå med omsorgsfullt valda ord

så att du

kan bilda en




Fri vers av Eloquence
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-10 16:05



Bookmark and Share


    AA VIP
Tänkvärd text med undermening.
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Eloquence
Eloquence