Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

y=C*a^x

y står för varje ord, 
varje syn, 
varje omfamning,
du sa, visade, fick mig att känna 
och ta till mig

a är minskningen i procent,
av tilliten 
för dig
som markant och ständigt
förbränns

x representerar tiden,
som mäts i en annan
dimension
än timmar
och sekunder

C betecknar hela starten,
vilken fick mig att tro
på kärlek
vid första ögonkastet
när jag såg 
dig




Bunden vers (Annat versmått) av Eloquence
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-29 20:03



Bookmark and Share


  Maiah VIP
strålande text
2013-01-20

  Elina Vacker
Kul med blandade storheter så här, även om de inte hade passerat som godkänt i någon mattelärares sinne för ekvationers uppbyggnad. De hade säkert invänt att Y=totala upplevelser därmed minskade hela tiden eftersom det på andra sidan likhetstecknet fanns en ständigt avtagande faktor (minskad tillit), men vad vet jag, jag skiter i sånt.

Det funkar ju ändå som en annorlunda rubrik, och nog hör de olika storheterna ihop i en slags livets ekvation ändå :-)

Elina V
2013-01-18

    ej medlem längre
Ah, kom att tänka på hur poetiskt matematik beskrevs i min gamla mattebok.
"Den kraftfulla och eleganta formeln ...". Haha. Ja, matte är då poesi!
2013-01-17

  Ulf D VIP
Kärlekens matematik på ett högst konkret sätt, fiffigt!
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Eloquence
Eloquence