Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärleksroman

Jag vill
ha dig öppen som en bok,
leta efter dig bland hyllorna och känna en lättnad varje gång jag skymtar din bokrygg,
få smeka dina sidblad med mina vänliga händer och känna att du tillhör mig.

Jag vill
känna hänförelse varje gång jag låter min blick vandra längs dina blad,
glömma bort tid och rum bara för att få utforska nya titlar,
veta att du känner dig trygg i mina händer.

Jag vill
upptäcka nya kaptiel som får mig att begrunda dig ännu mer,
drömma mig bort mellan dina rader och aldrig vilja vakna upp igen,
förenas med dig i ordens harmoni och önska att sidorna aldrig tog slut.




Bunden vers (Annat versmått) av Eloquence
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-02 13:01



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert... :)
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Eloquence
Eloquence