Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg att du älskar mig

Snälla,
säg att du
älskar mig

lika mycket
som hon
du nyss
träffade

säg att det
hellre är mig
du håller om

lika varmt
lika ömsint
lika nära

säg att det
hellre är mig
du älskas av

lika mycket
lika kärt
lika kravlöst

säg att jag är
en vackrare kvinna
en trognare vän
en hetare älskarinna

säg att det
är mina ord
som ekar
i ditt huvud

varje gång hon
öppnar munnen
för att berätta
hur lycklig
du gör henne

Snälla,
säg att du
fortfarande


älskar mig




Fri vers (Fri form) av Eloquence
Läst 358 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-17 11:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark bekännande i sin känsla samt sfär
2014-12-09

  Maiah VIP
Du har fångat en ung vacker sårbarhet så fint... jag blir alldeles tårögd när jag läser det....
också värd en bokmärkning
2013-01-20

    ej medlem längre
tycker om denna!..
2013-01-17

    jaybird
Gillar! Den är så ärlig och naken.
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Eloquence
Eloquence