Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstjärna

En glimt av ljus någonstans
Ett morgonljus på sjön
där vattnet var fruset
och vinden blåste kall

Snö från himlen regnade ner
En snöflinga landade
på min kind
likt en vacker iskristall

En stjärnhimmel nu så klar
som lyser upp snön
En frusen natt
En frusen dag

På isen
vänd mot himlen
Nu omgiven av kölden
min stjärna tänder jag




Bunden vers (Rim) av Eloquence
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-26 00:08



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Du skriver ju jättefint, vackert med alla naturbilder du fångar...
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Eloquence
Eloquence