Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenlös kärlek

Tillräckligt många
gånger
har jag
vridit mitt huvud
flera varv
ur led

för att fånga
din bortvända
blick

Kan du
inte bara
skjuta ett hål
i mitt
hjärta

så jag får
chansen att
visa
hur djup
min kärlek är


för dig?




Fri vers (Fri form) av Eloquence
Läst 420 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-22 20:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Suverän framförelse
2014-12-09

    ej medlem längre
fin..*
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Eloquence
Eloquence