Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott en tanke

Att blott en stilla tanke
från dig du lämnat kvar
Ett hål på vänster sida
efter all den tid som var

Försökte begrava tanken
medan tiden tog sin flykt
Tillbaka till det luftslott
som du omsorgsfullt byggt

Trodde att jag fann mig
i djupet av din blick
Men det var blott en tanke
som satte spår när du gick




Bunden vers (Rim) av Eloquence
Läst 382 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-08 23:27



Bookmark and Share


  Maiah VIP
sååå himla sorgligt, vackert!!!!
2013-01-20

  Quasimodo
Sorgligt med mycket verklighet, tiden läker och bygger nytt.
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Eloquence
Eloquence