Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massan

Där, flytande i långa spasmer
likt sinnessjuka i en bur,
i rummet mellan moll och dur
av pulserande kontraster

är jag döende, ömhetsskild.
Nyanser, färger, vitt och svart,
en egen rymd, en stjärnblomsnatt,
och spillror av en helhetsbild,

där massans röster, dess trängtan
sövande en rastlös oro;
ett hav, på vilket man kan ro,

ett hav, så våldsamt hetsandes
med gester, genomspetsandes
vårt skal, som förtärs av längtan.




Bunden vers (Sonett) av Lethe
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-10 18:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är oerhört duktig för din ålder.Mycket moget det du skriver.
2011-08-21

    Avasarti
Väldigt vackert! Du målar verkligen upp en känsla, en bild, som av ett limbotillstånd. Ambitiöst också att ge sig på en sonett.
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe