Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en igelkott


Igelkotten

Min gråtna lilla vänsling du slingrar dig i ring
När alla gråtna änglar kan göra stora ting
I dalarna di många allt faller som en loop
På en lina

Du lever som en karna i myrten stort som få
Du kan mig återgiva och lyckan skola få
Din tagg är mig en gåva för oss i sällsam lek
I en Väner

Jag kan ej svara digor men löften blir ej få
Att leva som en Igor är dygen du skall få
Du kan mitt liv uppskava med trohets rikedom
Ty vi tjänar




Fri vers av Vaski Slaski
Läst 297 gånger
Publicerad 2011-08-10 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vaski Slaski