Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en volvo


Ett larm i biltrafiken

Du volvo glade man du spelar på min strand
En strand du valde hjäte som uppe bordet välte
förgasaren av guld som icke var förgylld

Du volvoman du volvoman som Peter lackmackej
besitter fina sitser i härlighetspastej
Att bjudas med besticker och helga smultronpaj
i en slörfock

En volvo med förgasare bensinlock och en skruv
behjätar lysets helhet, förgasaren är ljuv
Den skränar och den skramlar i gjutet nät går an
I en vandel

Vandel handel drammel den pajasen så stor
han sitter bakom ratten och sjunger om ett kor
den vassa spaken gnegar och lysröret går an
i en volvo




Fri vers av Vaski Slaski
Läst 216 gånger
Publicerad 2011-08-16 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vaski Slaski