Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Zacharias zafir


Zacharias

Zacharias zafir zagerandes zagaziglikt zafiriskt
Zageraters zigazag zafierandes Zacharias zagera
Zagatet zagersubstitut zagerandes zagrebs zafirer




Fri vers av Vaski Slaski
Läst 194 gånger
Publicerad 2011-08-14 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vaski Slaski