Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Quatriner i myriader


Oändlighetsquatrin om oändlighetsquatriner

En quatrin misserabel ej skär ej ägo i älgskog
Plär sig tya sig till quatäria skogar
Skogarna blomstrar av bladen
Varje blad drar bloss till stacken
Stacken och bladen kolosslika
En kollos så enkelquatrinisk
En jätte så dubbelquatrinisk bejakande elegier
Ett kosmos så enormt bejakandes oändlighetsquatriners värden
Värden av vÄrden,väRden av värDen
Världen av världen




Fri vers av Vaski Slaski
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-14 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vaski Slaski