Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlekens belevelse


Tokpannor

Tokpannan i en drabant i aktlek på ett gladotek
främjer mina tankar och på ett liderligt hjärta bankar
Avvek din kärlek min amor stod vi på en kantors helgade brynje
En halvlek från dig och en järnek i episteln från mig
Drabbade av anförvanter från alla håll och Cilla citroner
bäres uti gyllenkorg




Fri vers av Vaski Slaski
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-16 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vaski Slaski