Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nollanalytiskt betraktande


Talet 0

Nollan plär inget blott vara noll emedan nollan noll är det yttre varde nollpolärt
Nollpolaritet i nollans dignitet plär digniteten bli ytterligt mer polär
Polaran plär föröka digniteteten liknandes en helhet med en ytter biosfär
En biosfär av allt annat än 0 digniterandes något extra
Digniterandes en icke nollpolär nolla




Fri vers av Vaski Slaski
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-14 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vaski Slaski