Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om titlars koncess


Titlar

En titel bedjer mitt hjärta att titta
Ett seende bedjer min titel att beskådas
Att utkik i egennyttan brökgyttjas tar an
samlingar gemytet utspunnet i flor
Varje flor bedårar Florence Nightingale
Hans sparårar äskar på dryft
En dryft av porlande dragskelingar
När genanta nycker vaggar biflaskan
blir allt myridiskt fånget och lätt förgånget

Varje löv fångar mitt sinne
Det dröjer i lövsång med kvistar av förne
Utför branten tågar mitt allt
Mitt allt av ljud
Mitt allt av röster
Mitt allt av mönster
Mitt allt av smak
Mitt allt av lukt
Det ljuva livet
Den ljuva kärleken
Ett älskandeskap i mötensmäktor fyllande glesa gap i härvor av hjärtesnär




Fri vers av Vaski Slaski
Läst 171 gånger
Publicerad 2011-08-14 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vaski Slaski