Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den ljuvliga kärleken


Trippelquatrin om den ljuvliga kärleken

Att Amors and attributerar axlar av alnar
Att andra av annan attribut anslår avgångar
Att aktsamma avgjutare anbefellar Abel
Att Abel aktar andras apostlar




Fri vers av Vaski Slaski
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-11 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vaski Slaski