Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siste dinosaurien

Den siste

dinosaurien

Tror jag är

du


Den sista

grottmänniskan

Måste ändå vara

du


Förneka du

ovetande

men dig har

jag sett

äta




Fri vers av Sikska
Läst 198 gånger
Publicerad 2011-08-11 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska