Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden och Himmelen

Visste ni att Jorden och Himmelen
var älskande?

Att de kunde röra varandra, höra varandra?

Det är de fortfarande föresten. Finns bevis också

Bergen är Jorden som sträcker sig mot skyn
i hopp om att nå sin älskade

Vind och regn är det enda sätt för Himmelen
att röra vid sin älskade.


Och varje natt, då ingen längre lyssnar
hörs två framviskande löften

"Vi möts vid horisonten"




Fri vers av Sikska
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-11 17:08



Bookmark and Share


  Lethe
Hur vackert som helst! Jag hyllar!
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska