Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda man kan räkna med är att det inte går att räkna med mig.

Det ser så verkligt ut
från där du står
men det kommer att ta slut
det är alltid så det går.

Du skrattar, säger att du vet
men du borde se dig för
det är något i min personlighet
som gör att jag förstör.

Jag kan säga att jag gillar dig
och mena det idag
(men jag slutar höra av mig
det är så man vet att jag är jag).




Fri vers av ungefär
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-13 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär