Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just..

..tired again,
trying not to drift away,
trying to stay,
while my hair turnes gray,

don\'t want to be any more,
but can not find the door,
so I\'ll just stay off shore,
as ever before..




Fri vers av Baldy
Läst 546 gånger
Publicerad 2006-01-05 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy