Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärtpuré..

..är gott kan man tro,
men det kan även bero,
på hur jävla hungrig man e,
och på ifall nån sitter breve,

man när hjärnan slutat funka,
o hela kroppen e en mjukslö grunka,
gör det inte mycke,
om man sväljer burken i ett stycke,

nä, de gör inget alls,
det rinner sakta nerför min hals,
o jag önskar endast en sak,
o de e att ja hade en burk till...




Fri vers av Baldy
Läst 555 gånger
Publicerad 2005-08-06 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy