Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skölj..

..bort dessa gröna dar,
låt det gråa komma o stanna kvar,
låt de trista fåglarna sitta på strecket,
låt mig snubbla o slå tånderna i räcket,

låt mig falla för ja vill inte stå,
låt mig falla, låt mig gå,
låt mig falla o ligga kvar,
låt mig fråga o aldrig få svar...




Fri vers av Baldy
Läst 626 gånger
Publicerad 2005-08-06 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy