Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar...

...som leker kull i min mage,
vågor som sakta sköljer emot land,
som en kossa som gått vilse i en två kvadratmeters hage,
jag vill bara känna värmen från din hand,

en känsla av vårdoft som berusar mig ömt,
som en tvåliters kanna av vin jag har tömt,
som alla bekymmer jag nånsin har glömt,
din blick på mig gör att allt känns skönt,

du ser inte bort,
du ler lite kort,
och jag önskar att jag,
för alltid kunde vara så här svag...




Fri vers av Baldy
Läst 586 gånger
Publicerad 2005-08-07 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy