Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar..

..ofta att ja vore blind,
slapp se denna röta,
som e överallt,

våldtäkt, misshandel, mord o rån,
ärliga människor behandlas som fån,

men ja försöker gå vidare,
ja, jag e en glidare,
o önskar inget annat än att alla log..

men de ska inte bara le utan fog,
vi ska alla le för att vi har fått nog,
det finns ingen tid för skit,
nej, det hör inte hit...




Fri vers av Baldy
Läst 621 gånger
Publicerad 2005-08-01 18:07



Bookmark and Share


  Tino
Eligant skrivet! Både smart och sant!
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy