Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev till mamma när jag lyckades slarva bort hennes externa hårdisk.. (mammas pojke ftw!)


Smärta av döda minnen

Jag har stulit dig på känslor som jag inte åt dig nya kan göra. Jag är i hela min stjäl sorgsen att dessa förstöra.
För avsikt som du vet var ej att skjälpa. Det enda jag önskade var att dig hjälpa.
Jag hoppas att lådan åter finna och att din sorgsenhet för gott försvinna.
Att jag inte finner den åt dig är risk.
Isåfall kan jag i alla fall köpa en ny hårdisk.

Med en sorgsen gråt, ber jag av hela mitt hjärta förlåt!




Fri vers av Psyke
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-12 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psyke
Psyke