Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
050821


I timmar har jag konverserat dig i mitt hjärta varför faller orden bort i din närvaro?

När fjärilarna tuggar min mage till ett blodrött inferno
ser du längtan i min blick då dina ögon dränker mig i sommarvågor
och mina läppar formar tomhet när syret flyr dem?
När ditt leende får blodet att darra av galenskap i mina ådror
och solens värme domnar bort i rädslan att aldrig få hålla dig
aldrig känna ditt innersta väsen? står din själ blind framför mig?

För min blick lyser du likt natthimlens starkaste stjärna
bländar mina ögon att famla i mörker i din frånvaro
då tvivlen äter min själ och tuggar mitt förnuft till strimlor
När mina drömmar vandrar från molnskimrande höjder till helvetets portar
och jag bankar mitt hjärta blodigt mot ovisshetens taggtrådsstängsel
där det innesluter mig i febrig längtan... vad gör jag, om något, i min tveksamhet, mot dig?




Fri vers av Anna Gustavsson.
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-01-05 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Gustavsson.
Anna Gustavsson.