Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
060110


Vinterregn

Tankarna fryser ...
tappar av is tränger genom hjärtats mönster
frostblommor springer ur tårar som inte längre orkar falla ...
din skönhet gör så ont
jag faller sönder i porslinsskärvor, skär drömmarna till blod
mina händer stelnar
i den smekning som aldrig nått din hud
vinterregn ... kalla knivar mot min kind




Fri vers av Anna Gustavsson.
Läst 554 gånger
Publicerad 2006-01-10 20:08



Bookmark and Share


  Cris
Tjusigt! Frostblommor och porslingsskärvor. De känns i dikten som rör om och man känner längtan som inte blev.
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna Gustavsson.
Anna Gustavsson.