Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
070302


Verba volant

Läppar längtar läppar
i mörker som andas ensamhet
med en bismak av förhoppning
Din röst, jag längtar din röst, och
ord som föder skratt och bubblor
och jag skälver
sluter ögonen och drömmer
Din hand mot mitt hjärta, sargat men åter
levande och drömmande
I rösenrött slår fjärilsvingar
hål i nätter då jag vaknar flämtande,
febrig och trängtande
Din tunga mot min hud föder ord
mina läppar aldrig hittat




Fri vers av Anna Gustavsson.
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-03-03 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Gustavsson.
Anna Gustavsson.