Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
060113


Broken

Kalla, torra tårar fryser
Glashjärta krackelerar
Av längtan som aldrig blev
Mörkerlagda drömmar
En gång blommande i rosa
Nu krossade till blod
Med oseende ögon, ditt leende
Bränner mig till frost




Fri vers av Anna Gustavsson.
Läst 547 gånger
Publicerad 2006-01-13 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Gustavsson.
Anna Gustavsson.