Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
060326


Parole per te

Jag skulle vilja drunkna i dina ögon
utan att dö tusen plågsamma dödar
Tända din ibland så sorgsna blick
i morgonrodnadsljus
Ett hjärta som bankat ensamt genom
tårdränkta nätter
längtar att andas värme i takt med ditt
Om dina händer fryser
Värm dem på min själ som brinner här för dig
Säg mig vad din tystnad döljer
när vi ses utan att mötas
Min tunga blöder av ord jag aldrig gett dig




Fri vers av Anna Gustavsson.
Läst 526 gånger
Publicerad 2006-03-28 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Gustavsson.
Anna Gustavsson.