Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
050826


Augustilängtan

Sensommarsolen tränger likt spjut genom gråtunga höstmoln
värmer min hud till längtan och jag darrar
Dina ögon viskar till mig genom drömtäta nätter
sveper mig i safirskimrande sammet
Stjärnklara skyar gnistrar i ditt leende
som jag saknat genom evighetslånga tomhetssekunder
Vill du ge mig dina händer att smeka
vid gryningsdaggen första blomning?




Fri vers av Anna Gustavsson.
Läst 503 gånger
Publicerad 2006-01-05 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Gustavsson.
Anna Gustavsson.