Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
050623


Mal di cuore

Blödande skuggor
i ett hjärta som dristade att drömma
men som föll
i en malström av motstridiga känslor
och slog vidare i natten
utan att veta varför eller hur det skulle kunna sluta slå
mitt i all denna
uppdämda förtvivlan
bortom hopp dolt i rosa skymningsmoln
...mal di cuore...
Smärta i den kropp som aldrig använts
aldrig smekts av älskande händer
en själ som förtvinat i takt med hudens längtan
en plåga utan ord men ständigt omskriven
ensamhet svart som natten
tårar som silver i en ökentörstande värld
andetag utan luft i tomhetens famntag




Fri vers av Anna Gustavsson.
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-02-28 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Gustavsson.
Anna Gustavsson.