Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
051118


Buio

I mörkret och tystnaden
kylan biter djupa sår
och tårar fryser
till knivseggar mot vinterblek kind
Droppe efter droppe efter ... snöflinga
mot frostig jord
där skira drömblommor nu vissnat
i en blick som en gång brann
av längtan
... mi mancano le stelle dei tuoi occhi
quando il buio mi rinchiude ...




Fri vers av Anna Gustavsson.
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-01-05 13:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker sista mening, med dess mörka ljud!
Och så blev jag förtjust av "droppe efter droppe efter...snöflinga", där man liksom vill hålla andan en kort stund, alldeles vid punkterna...
Kul att du hittade hit till poeter.se!
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna Gustavsson.
Anna Gustavsson.