Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad på: http://ljusetkommer.se/?p=1448


Huvudet i sanden - en medvetslös förlamad bedövad drömlös omänsklig icketillvaro

I denna tiden lever vi som skuggor av
levande människa, och är som vore vi
blinda och döva som sover bort all tid
som nånsin existerat i en medvetslös
förlamad bedövad drömlös omänsklig
icketillvaro istället för att vara det vi
ÄR!



Vakna upp NU och se oss omkring!

Var, Vad och Vem är vi?

Är vi Lyckliga?

Varför Lever vi?

Vad Fattas oss?

Vad Behöver vi?
 
Det finns ett SVAR på alla frågor!

Var?

Har jag svaren?

Nej!!

Svaren finns

ALLA

i

vårt

eget 

hjärta!

Lyssna

Lyssna

Lyssna

Svaren bor i vårt hjärta

Av kärlek

Finns

ALLA

Svar

I vårt hjärta

Var bara ärlig

Mot oss själv

TRO PÅ SVAREN!

GÖR SEN!

GÖR!!

Kärlek och Ljus

bor

i vårt hjärta

Det är underbart

Komma samman

Med andra

I Kärlek och Ljus

Och världen

Ska



Förvandlas

Till en helt ny värld

Det bästa är

Det finns inga alternativ

Endast EN väg

Inga andra vägar

leder någonstans

Vägen, sanningen och livet

I vårt hjärta

Bor

Vakna!

Låt Kärlek och Ljus

väcka allas hjärtan

NU!




Först publicerad på:
http://ljusetkommer.se/?p=1448
2011-08-13 Av ljusarbetare Ari Viklund




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ari Viklund
Läst 524 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-13 06:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Djup sanning... :)
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund