Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om byråkrati


Telefonsamtal med skattemyndigheten

Anbefallandes buttra cykliska darrande ekrar
främjar gromma havande irritabla jag
kuttrandes lama mystiska nya ord
på quatrinsk rederlig stygg udda verbal xylemisk
ytterlig zebraliknande åhundrande älskelig örsmak




Fri vers av Vaski Slaski
Läst 185 gånger
Publicerad 2011-08-13 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vaski Slaski